Rántott tengerilazac filé

FőoldalFőfogásHúsos ételRántott tengerilazac filé

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rántott tengerilazac filé hozzávalói:

  • Rántott tengerilazac filé
  • Rántott tengerilazac filé elkészítése:

    A halfiléket átvizsgáljuk, az esetleges szálkákat kihúzzuk, sóval, borssal ízesítjük, worchester szósszal és egy fél citrom levével bedörzsöljük. Hagyományos módon panírozzuk. A panko-bunda ropogóssab mint a zsemlemorzsa. Bő olajban kisütjük, petrezselymes burgonyával és tartárral tálaljuk.

    Rántott tengerilazac filé tippek:

    A morzsába keverhetünk szezámmagot, Corn Flakest, mandulát, pisztáciát stb.

    Egy finom rántott tengerilazac filé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 4928 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei