Rántott velő (Velőrózsák rántva)

FőoldalElőételRántott velő (Velőrózsák rántva)

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rántott velő (Velőrózsák rántva) hozzávalói:

Rántott velő (Velőrózsák rántva) elkészítése:

A velőket megmossuk, eltávolítjuk az esetleges koponyacsontszilánkokat, lehártyázzuk, rózsákra szedjük, sózom, majd a szokásos módon panírozzuk (liszt, felvert sózott tojás és zsemlemorzsa). Az olajat felforrósítjuk, és szép aranysárgára sütöm benne a velőrózsákat. Bármilyen burgonyával, vagy rizzsel és tartármártással tálalom.

Egy finom rántott velő (velőrózsák rántva) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 5408 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei