Rebarbarás-Epres Pite

FőoldalDesszertRebarbarás-Epres Pite

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 6 személyre

Rebarbarás-Epres Pite hozzávalói:

  • Rebarbarás-Epres Pite
  • Rebarbarás-Epres Pite elkészítése:

    A tésztához a lisztet morzsoljuk el a vajjal, a porcukorral és a vanília kikapart magjaival. Adjuk hozzá a tojás sárgáját, gyúrjuk össze, csomagoljuk fóliába, és tegyük a hűtőbe 1-2 órára.

    A töltelékhez tegyük serpenyőbe a feldarabolt rebarbarát, a cukrot és a citromlevet. Alacsony lángon forraljuk fel.

    A tésztát osszuk 7 egyenlő részre majd nyújtsuk ki őket enyhén lisztezett felületen.Tegyük kivajazott tepsibe a gyümölcsöt majd a tésztakorongokat terítsük rá.
    Tegyük a sütit 200 fokra előmelegített sütőbe kb. 30 percre. Ha kihűlt, szórjuk meg kevés porcukorral,mandulával és tálaljuk.

    Egy finom rebarbarás-epres pite ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Potyi

    Teljes név: Uj Anikó

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2558 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei