Ribizlis sütemény

FőoldalÉdesDesszertRibizlis sütemény

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ribizlis sütemény hozzávalói:

  • Ribizlis sütemény
  • Ribizlis sütemény elkészítése:

    A piskótát megsütjük, majd kettévágjuk, és a következő krémmel töltjük meg: a tejből a búzadarával tejbedarát főzünk és kihűtjük. Közben habosra keverjük a margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral, hozzákeverjük a kihűlt darát, és a ribizlit. Alaposan kikeverjük, és ezzel töltjük meg a piskótát. A felső lapot bevonjuk citrommázzal, tetejére ribizlit szórunk. Még frissen bejelöljük a szeletek helyét, mert ha a citrommáz megszárad, szeletelésk

    Egy finom ribizlis sütemény ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2292 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei