Risotto

FőoldalKöretFőfogásRisotto

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Risotto hozzávalói:

  • Risotto
  • Risotto elkészítése:

    Az olívaolajat, és egy kiskanál vajat felhevítünk, a kockákra vágott hagymát üvegesre pároljuk benne, ráöntjük a bort, felhevítjük, hozzátesszük a rizst, s sóval és sáfránnyal ízesítjük. Állandó kevergetés mellett apránként hozzátesszük a húslevest, s a rizst készre főzzük. Leveszzük a tűzről, és végül hozzákeverjük a maradék vajat és a parmezán sajtot. Csak frissen elkészítve jó, de úgy kiváló köret.

    Egy finom risotto ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1559 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei