Rizottó sertéshússal

FőoldalFőfogásEgytálételRizottó sertéshússal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rizottó sertéshússal hozzávalói:

Rizottó sertéshússal elkészítése:

A húst apró kockákra vágjuk. Az olajban az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a húst, egy pici vizet, megsózzuk, és fedő alatt pároljuk. Amikor már felig puha, beletesszük az apró kockákra vágott zöldségeket puhulási sorrendben. Először a gyökereket, később a gombát, legvégén a borsot. Fűszerezzük borssal, és zsírjára pirítjuk. Hozzákeverjük a párolt rizst, a petrezselyemzöldet és a reszelt sajt felét. Csészébe nyomkodjuk, és a tányérra borítjuk. Tetejét megszórjuk a maradék sajttal.

Egy finom rizottó sertéshússal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 8317 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei