Rizskoch

FőoldalÉdesDesszertRizskoch

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rizskoch hozzávalói:

  • Rizskoch
  • Rizskoch elkészítése:

    Főzzük meg annyira a tejberizst, hogy jó állaga legyen, de ne főzzük túl. A 8 tojássárgáját kb. 30 dkg cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, a tojásfehérjét habbá verjük. Ha kész a tejberizs (és ki is hűlt) hozzákeverjük a tojássárgáját, utána a habot óvatosan. A kikent tepsibe öntjük és megsütjük a sütőben. Ha kihűlt felszeleteljük, porcukorral meghintjük, vagy vanília sodóval kínáljuk.

    Egy finom rizskoch ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2253 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei