Sajttorta (gebackene Kasekuchen)

FőoldalDesszertÉdesSajttorta (gebackene Kasekuchen)

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 12 személyre

Sajttorta (gebackene Kasekuchen) hozzávalói:

  • Sajttorta (gebackene Kasekuchen)
  • Sajttorta (gebackene Kasekuchen)

Sajttorta (gebackene Kasekuchen) elkészítése:

Az omlóstészta hozzávalóit nagyon gyorsan összedolgozzuk, és frissfóliába tekerve a hűtőbe tesszük egy fél órára. A sütőt 200 fokosra előmelegítünk. Egy 24 cm átmérőjű kivajazott és kilisztezett tortaformát kibélelünk a tésztával (peremet is készítve) és 10 perc alatt elősütjük. A krémhez a hozzávalókat a tojáshab kivételével összedolgozzuk, óvatosan hozzákeverjük a tojáshabot, a masszát az elősütött tésztára öntjük, elsimítjuk, majd 45 – 50 perc alatt megsütjük. 30 perc után a sütő hőmérsékletét 200 fokról 140 fokra csökkentjük. Ha a teteje megsült fólia alatt sütjük tovább. A ütőben hagyjuk kihűlni, majd 2 – 3 órára a hűtőbe tesszük.

Sajttorta (gebackene Kasekuchen) tippek:

Lehet persze a saját, jól bevált omlós receptet is használni.

Egy finom sajttorta (gebackene kasekuchen) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2581 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei