Sárgaborsóleves húsfélékkel

FőoldalFőfogásEgytálételSárgaborsóleves húsfélékkel

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Sárgaborsóleves húsfélékkel hozzávalói:

  • Sárgaborsóleves húsfélékkel
  • Sárgaborsóleves húsfélékkel elkészítése:

    Az 1-2 órára hideg vízbe áztatott, majd leszűrt sárgaborsót tedd fel főni a zöldséglevesben. Közben a felkockázott hagymát és az aprított zöldséget kevés zsiradékon futtasd meg, majd add a borsóhoz, ha az már félig megfőtt. Ekkor mehet bele a felkockázott húsmaradék is. A levest ízesítsd sóval, borssal, majoránnával, húsleveskockával és főzd készre.

    Egy finom sárgaborsóleves húsfélékkel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1584 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei