Sárgaborsóleves húsfélékkel

FőoldalLevesSárgaborsóleves húsfélékkel

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Sárgaborsóleves húsfélékkel hozzávalói:

  • Sárgaborsóleves húsfélékkel
  • Sárgaborsóleves húsfélékkel elkészítése:

    Az 12 órára hidegvízbe áztatott, majd leszűrt sárgaborsót tedd fel főni a zöldséglevesben. Közben a felkockázott hagymát és az aprított zöldséget kevés zsiradékon futtasd meg, majd add a borsóhoz, ha az már félig megfőtt. Ekkor mehet bele a felkockázott húsmaradék is. A levest ízesítsd sóval, borssal, majorannával, húsleveskockával és főzd készre

    Sárgaborsóleves húsfélékkel tippek:

    Hús lehet maradék sült hús, sonka, füstölt hús, kolbász (ami van).
    A húsleveskocka helyettesíthető ételízesítővel és egy csipetnyi lestyánnal.

    Egy finom sárgaborsóleves húsfélékkel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2271 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Ezt a receptet Guitarmaker küldte be nekünk, köszönjük!

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei