Saslik

FőoldalFőfogásHúsos ételSaslik

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Saslik hozzávalói:

  • Saslik
  • Saslik elkészítése:

    A sertéscomb kockákat a hagymával váltogatva nyársra húzzuk, fűszerezzük, majd egy kis olajon serpenyőben elősütjük. A 160 C fokra előmelegített sütőbe tesszük a nyársakat és kb. 40 perc alatt készre sütjük, az erőlevessel időnként meglocsoljuk. Fűszeres cikkburival és a visszamaradt pecsenyelével tálaljuk.

    Egy finom saslik ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1773 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei