Schweinebraten (sertéssült)

FőoldalFőfogásSchweinebraten (sertéssült)

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Schweinebraten (sertéssült) hozzávalói:

  • Schweinebraten (sertéssült)
  • Schweinebraten (sertéssült) elkészítése:

    A bőrös felén beirdalt lapockát sóval, borssal fűszerezzük, majd egy tepsibe helyezzük az aromátokkal és a zöldségekkel. Megszórjuk a köménymaggal, egy kis vizet öntünk alá, és középmeleg (175°C) sütőben kb. két óra alatt megsütjük. A húst kivesszük, a tepsibe egy kis vizet öntünk, beforraljuk, ráöntjük a spanyolmártást felforraljuk, majd leszűrjük. A húst vékonyan felszeleteljük és mártástükörre tálaljuk a burgonyagombóccal körítve. (Bevált kísérője a tárkonyos szalonnás káposztasaláta.)

    Egy finom schweinebraten (sertéssült) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2218 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei