Séfsaláta

FőoldalElőételSéfsaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Séfsaláta hozzávalói:

  • Séfsaláta
  • Séfsaláta elkészítése:

    A séfsalátához a kétféle salátát megmossuk, leszá rogatjuk, kisebb leveleire tépkedjük. A főtt tojást cikkekre szeljük. A sonkát, a sajtot és a répát gyufaszálnyi csíkokra metéljük. A sült csirkemellet felszeleteljük. A retket meg a lilahagymát megtisztítjuk, az előbbit cikkekre, az utóbbit karikákra vágjuk. Az olajat az ecettel meg a mustárral simára keverjük, kissé megsózzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. A salátákhoz valókat tányérokra rakjuk, és a fűszeres öntettel leöntjük. Adhatunk hozzá kapros vagy fokhagymás öntetet is.

    Egy finom séfsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2221 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei