Sertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel

FőoldalFőfogásHúsos ételSertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Sertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel hozzávalói:

  • Sertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel
  • Sertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel elkészítése:

    A sertéshúst keményítőbe forgatjuk, leporoljuk, majd 1-2 evőkanálnyi olajon hirtelen megsütjük, s félretesszük. A wokban újból olajat hevítünk, beledobjuk a hagymákat, a sárgarépát, ha megfonnyadt, rádobjuk a paprikát, a kínai kelt, visszatesszük a húst. Fűszerezzük, jól átforgatjuk, majd megszórjuk korianderrel. (Ha túl híg lenne a leve, akkor egy kis keményítővel sűrítjük.)

    Sertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel tippek:

    Sertéscomb helyett lehet sertésszűz, lapkákra vágva.

    Egy finom sertéshús kínai kelkáposztával, korianderrel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1893 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei