Székely lecsó

FőoldalZöldségesételFőfogásSzékely lecsó

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Székely lecsó hozzávalói:

  • Székely lecsó
  • Székely lecsó elkészítése:

    A finomra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a karikákra vágott paprikát, a zúzott fokhagymát és a feldarabolt tavaszi vagdaltat. Sóval, borssal ízesítjük, és fedő alatt pároljuk. Amikor a paprika már majdnem puha, beletesszük a meghámozott, apró kockákra vágott paradicsomot, és fedő nélkül puhára pároljuk.

    Egy finom székely lecsó ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1592 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei