Székelykáposzta

FőoldalHúsos ételFőfogásSzékelykáposzta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Székelykáposzta hozzávalói:

  • Székelykáposzta
  • Székelykáposzta elkészítése:

    A sertéshúsból pörköltet készítünk annyi a különbséggel, hogy tört fokhagymát, lecsót, kevés majoránnát, babérlevelet, egész borsot (füstölt szalonnabőrt) teszünk bele. Ha a hús félpuha, hozzáadjuk a a kimosott savanyú káposztát, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a karikára vágott füstölt kolbászt majd teljesen puhára főzzük. A végén beletesszük a tejfölt, és összeforraljuk vele.

    Egy finom székelykáposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2010 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei