Tavaszi zöldborsóleves csirkehússal

FőoldalLevesTavaszi zöldborsóleves csirkehússal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Tavaszi zöldborsóleves csirkehússal hozzávalói:

  • Tavaszi zöldborsóleves csirkehússal
  • Tavaszi zöldborsóleves csirkehússal elkészítése:

    A csirkét jól megmossuk, és feldaraboljuk. Egy megfelelő nagyságú edényben vajat olvasztunk, beletesszük a finomra vágott vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, az esszenciát (ételízesítő) és a hagymás vajon néhány percig pároljuk. Megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel, és hozzáadjuk a frissen fejtett zöldborsót. Az anyagokat így együtt pároljuk, majd megszórjuk liszttel, egy-két percig kevergetve pirítjuk. Ezután felengedjük 1,2 liter hideg vízzel, és az anyagok puhára főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, őrölt fehér borssal,sóval ízesítjük. Amikor felforrt, apró vajas galuskákat szaggatunk bele, vagy tetszés szerinti levesbetéttel tálaljuk

    Egy finom tavaszi zöldborsóleves csirkehússal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 5292 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei