Tihanyi vaddisznóragu

FőoldalHúsos ételFőfogásTihanyi vaddisznóragu

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Tihanyi vaddisznóragu hozzávalói:

  • Tihanyi vaddisznóragu
  • Tihanyi vaddisznóragu elkészítése:

    A zöldséget, a vöröshagymát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk. A vaddisznóhúst megmossuk, és kockára vágjuk. A zöldséget és a vöröshagymát forró olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vaddisznóhúst és tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a kakukkfüvet, a borókabogyót, a pritamint, a paradicsompürét és sóval, borssal ízesítjük. Kevés vörösbort öntünk alá és fedővel lefedve lassan pároljuk. Ha leve elpárolog, mindig vörösborral pároljuk. A vaddisznóragut előmelegített tálra szedjük és főtt kagylótésztát adunk mellé. Természetesen Tihanyi kékfrankos illik hozzá.

    Egy finom tihanyi vaddisznóragu ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2871 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei