Tokaji őszibarack krémleves

FőoldalLevesTokaji őszibarack krémleves

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 6 személyre

Tokaji őszibarack krémleves hozzávalói:

  • Tokaji őszibarack krémleves
  • Tokaji őszibarack krémleves elkészítése:

    A borba beletesszük a fahéjat, a szegfűszeget, a vaníliát, egy csipet sót, esetleg a chilit és a hámozott felezett barackot, ízesítjük a mézzel és a lime-mal, átrottyantjuk, kiszedjük a barackot, a levest kiforraljuk, leszűrjük. Visszatesszük a barackot, botmixerrel összetörjük, es a tejszínnel legírozzuk. Ha esetleg túl sűrű lenne, lehet egy kis joghurttal hígítani, de akkor, utánízesítjük. Hidegen tálaljuk, őszibarack léből készült zselével, vagy őszibarack szeletekkel

    Egy finom tokaji őszibarack krémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1886 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei