Töltött csirkecomb

FőoldalFőfogásHúsos ételTöltött csirkecomb

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Töltött csirkecomb hozzávalói:

  • Töltött csirkecomb
  • Töltött csirkecomb elkészítése:

    A tölteléket a csirkecombok bőre alá tuszkoljuk (nem túl feszesen, különben sülés közben kireped). A húst megfűszerezzük és egy kizsírozott serpenyőben középmeleg sütőbe tesszük, ahol pirosra sütjük

    Töltött csirkecomb tippek:

    Kísérőnek szárnyas barnamártást, vagy egy kis tejszínnel/tejföllel szelidített gombás barnamártást, valamint duchesse burgonyát vagy –pürét ajánlok, salátával vagy kovászos uborkával.

    Egy finom töltött csirkecomb ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2028 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei