Töltött csirkemell rolád

FőoldalHúsos ételFőfogásTöltött csirkemell rolád

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Töltött csirkemell rolád hozzávalói:

  • Töltött csirkemell rolád
  • Töltött csirkemell rolád elkészítése:

    A melleket vágjuk vékony szeletekre, a zöldhagymát, petrezselymet és paprikát vágjuk finomra, a tojást verjük fel. Serpenyőben hevítsük az olívaolajat, süssük rajta a zöldhagymát és petrezselymet kevergetve 5 percig. Adjuk hozzá a tört chipset, paprikát, petrezselyemzöldet, tojást, vegetát és chiliport, keverjük meg jól. Kanalazzuk a csirkeszeletekre, tekerjük fel a keskeny résztől kezdve, forgassuk meg a lisztben, rögzítsük fogpiszkálóval. Hevítsük a növényi olajat serpenyőben forróra, süssük rajta a csirkét világosbarnára, majd tegyük tepsibe. Keverjük a gombalevest a borral simára, öntsük a csirkére.

    Előmelegített sütőben, közepes hőn (180 C°) süssük meg.

    Egy finom töltött csirkemell rolád ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3289 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei