Töltött gomba

FőoldalElőételTöltött gomba

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Töltött gomba hozzávalói:

  • Töltött gomba
  • Töltött gomba elkészítése:

    A válogatott friss gombákat megtisztítjuk, többször váltott bő vízben megmossuk. Citromos, gyengén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lehűtjük. Tíz darab szép egyforma nagyságú gombafejet félre teszünk, a maradék gombát apróra vagdaljuk, levét kinyomkodjuk. Keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a majonézt, az apróra vagdalt petrezselyem és tárkonyzöldet. Citromlével, sóval, porcukorral ízesítjük, őrölt borssal fűszerezzük és jól összedolgozzuk. A gombavagdalékot habzsák és csillagcső segítségével a félretett gombafejekbe töltjük. Üvegtálon, franciasaláta alapra tálaljuk, salátalevéllel és petrezselyemzölddel díszítjük.

    Egy finom töltött gomba ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1778 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei