Töltött libanyak

FőoldalHúsos ételFőfogásTöltött libanyak

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Töltött libanyak hozzávalói:

  • Töltött libanyak
  • Töltött libanyak elkészítése:

    A darált libahúst összekeverjük a tört krumplival, az apróra vágott hagymával, valamint a fűszerekkel. Betöltjük a kikóserezett libanyakba. Egy lábasba teszünk 1 deci vizet és 4 evőkanál libazsírt, majd beletesszük a nyakat. Először fedő alatt pároljuk, majd zsírján mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

    Egy finom töltött libanyak ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1687 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei