Újhagymás quiche

FőoldalZöldségesételFőfogásÚjhagymás quiche

Idő: · Hozzávalók: 6 személyre

Újhagymás quiche hozzávalói:

  • Újhagymás quiche
  • Újhagymás quiche elkészítése:

    A tésztát sütőpapírral kibélelt kerek tortaformába simítjuk, és 20 percre hűtőbe tesszük. Az alját villával megszurkáljuk, sütőpapírral letakarjuk, szárazbabbal vastagon megszórjuk. Meleg sütőben aranyszínűre sütjük, majd langyosra hűtjük. A vajat megolvasztjuk, a sajttal és a tejszínnel simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, végül egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A hagymák szárából kétharmadot megtartunk, és hosszában kettévágjuk. A sonkát felkockázzuk. A sajtos krém felét a tésztára simítjuk, a hagymákat csillag alakban rátesszük, a sonkakockákkal megszórjuk, végül ráöntjük a maradék sajtos krémet. A fenyőmaggal meghintjük, és készre sütjük. Langyosan vagy hidegen tálaljuk.

    Egy finom Újhagymás quiche ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1589 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei