Vaddisznó vörösborban

FőoldalHúsos ételFőfogásVaddisznó vörösborban

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Vaddisznó vörösborban hozzávalói:

  • Vaddisznó vörösborban
  • Vaddisznó vörösborban elkészítése:

    A húst jól megmossuk, letisztítjuk, bedörzsöljük hagymával, sóval, lábosba tesszük, ráöntjük a vörösbort, és annyi vizet, amennyi ellepi. Mellétesszük a metéltre vágott zöldséget, és lassú forralással főzzük. Ha elfőtte a levét egy kevés vízzel pótoljuk. Ha megpuhult, a levében hagyjuk kihűlni. Tálaláskor vékonyan fölszeleteljük, reszelt tormával és aszpikszerű kocsonyával tálaljuk.

    Egy finom vaddisznó vörösborban ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2108 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei