Vaddisznóbordák roston

FőoldalHúsos ételFőfogásVaddisznóbordák roston

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Vaddisznóbordák roston hozzávalói:

  • Vaddisznóbordák roston
  • Vaddisznóbordák roston elkészítése:

    Egy fiatalabb vaddisznókarajról a csontokat lefejtjük. Az így kapott csont nélküli karajt 1 cm szélesen bevagdaljuk, majd felszeleteljük. Mindkét oldalukat olajba mártjuk és hűtőszekrényben pihentetjük. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és félbevágjuk. A bordákról az olajat letöröljük, besózzuk és forró rostélyon megsütjük. A rostélyra rakjuk a félbevágott burgonyát is, és sütés közben az összegyűlt pecsenyelével locsolgatjuk. Egy tálra párolt vörös káposztát rakunk, erre helyezzük a bordákat és a sült burgonyát. Az egészet meglocsoljuk a pecsenyelével.

    Egy finom vaddisznóbordák roston ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1600 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei