Vadmalacszelet roston

FőoldalHúsos ételFőfogásVadmalacszelet roston

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Vadmalacszelet roston hozzávalói:

  • Vadmalacszelet roston
  • Vadmalacszelet roston elkészítése:

    A vadmalaccombból 8 kisebb szeletet vágunk. Széleit kissé bevagdossuk és kiklopfoljuk. Megsózzuk, beszórjuk a fűszerkeverékkel és legalább 2 órára hidegre tesszük, hogy a fűszer jól átjárja a húst. A vöröshagymát megtisztítjuk karikára vágjuk és bő, forró olajban aranysárgára sütjük. Azon az olajon, amelyen a vöröshagymát pirítottuk, megsütjük a vadmalacszeleteket. Egy tálra párolt vörös káposztát rakunk, néhány szőlőszemet szórunk rá és erre helyezzük a vadmalacszeleteket. A húsok tetejére halmozzuk a vöröshagymát és meglocsoljuk a pecsenyelével. Külön tálban burgonyapürét adunk hozzá.

    Egy finom vadmalacszelet roston ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1627 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei