Vörösboros őzpörkölt

FőoldalHúsos ételFőfogásVörösboros őzpörkölt

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Vörösboros őzpörkölt hozzávalói:

  • Vörösboros őzpörkölt
  • Vörösboros őzpörkölt elkészítése:

    A megmosott húst kockára vágjuk, a hagymát finomra aprítjuk. A hagymát zsíron megpirítjuk, tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprika felét és a húst. Jól összekeverjük, fedővel lefedjük és lassan pároljuk. Ha kell, kevés bort öntünk hozzá. 1 óra múlva hozzáadjuk a maradék fűszerpaprikát. Piros Arannyal, sóval, borssal ízesítjük. Ráöntjük a maradék vörösbort és készre pároljuk. A pörköltet előmelegített tálba rakjuk, zöldpaprikával és paradicsommal díszítjük. Sós burgonyát és idényjellegű salátát adunk hozzá.

    Egy finom vörösboros őzpörkölt ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3446 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei