Yaki Tori (csirkenyárs)

FőoldalElőételFőfogásHúsos ételYaki Tori (csirkenyárs)

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 1 személyre

Yaki Tori (csirkenyárs) hozzávalói:

  • Yaki Tori (csirkenyárs)
  • Yaki Tori (csirkenyárs) elkészítése:

    A csirkecsontokat a póréhagyma zöldjével átpirítjuk, szakéval flambírozzuk, leoltjuk egy kis vízzel, majd szójaszósszal, és cukorral ízesítjük, és addig főzzük, míg csak kb. 2-3 evőkanálnyi lé marad alatta, amelyet leszűrünk.A kicsontozott csirkecombot 9 kockára vágjuk fel. A csirkehúst a 2 cm-es karikára vágott póréhagymával felváltva bambusznyársra húzzuk, (hús-póré-hús-póré-hús), személyenként 3 nyársat számolunk. Grillen, vagy serpenyőben szép pirosra sütjük, a mártással áthúzzuk, és vegyes csiliporral ízesítjük.

    Yaki Tori (csirkenyárs) tippek:

    A kicsontozott csirkecombot 9 kockára vágjuk fel.
    Fogyasztható előételként, ám nagyobb mennyiségben - rizzsel körítve - főétel is lehet.

    Egy finom yaki tori (csirkenyárs) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1527 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei