Yakisoba

FőoldalFőfogásHúsos ételYakisoba

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Yakisoba hozzávalói:

  • Yakisoba
  • Yakisoba elkészítése:

    A felaprított hagymát egy wokban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott kínai kelt, meg a tésztát, valamint a szabadonválasztott hozzávalókból a kiszemelteket. Ha már valamelyest megpirultak, felöntjük tonkatsu szósszal, s azzal átforraljuk. Tálaláskor szórjuk tetejére a díszítést.

    Yakisoba tippek:

    A hús lehet sertés, marha, vagy csirke is.

    Egy finom yakisoba ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2464 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei