Zöldfűszeres pórés-gombás spagetti aszalt paradicsommal

FőoldalFőfogásTésztaételZöldfűszeres pórés-gombás spagetti aszalt paradicsommal

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Zöldfűszeres pórés-gombás spagetti aszalt paradicsommal hozzávalói:

  • Zöldfűszeres pórés-gombás spagetti aszalt paradicsommal
  • Zöldfűszeres pórés-gombás spagetti aszalt paradicsommal elkészítése:

    A hagymákat megtisztítottam, felaprítottam, a gombát is kisebb darabokra vágtam. Egy serpenyőben felhevítettem az olívaolajat, rádobtam a hagymákat, megpároltam, megszórtam a zöldfűszerekkel és a csíkokra vágott aszalt paradicsomokkal, majd felöntöttem a fehérborral. Hagytam, hogy az alkohol elfőjön belőle, majd hozzáadtam a gombát is. Jól összeforgattam és kisebb lángon, fedő alatt megpároltam, közben sóztam, borsoztam. Végül belekevertem a krémsajtot is, majd a tészta főzőlevével beállítottam a kívánt sűrűséget. Tálaláskor reszelt parmezánnal fokozható a hatás.

    Egy finom zöldfűszeres pórés-gombás spagetti aszalt paradicsommal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Freya

    Teljes név: Topor Erika

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3118 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei