Zöldmártás

FőoldalElőételZöldmártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldmártás hozzávalói:

  • Zöldmártás
  • Zöldmártás elkészítése:

    A metélőhagymát, a petrezselyem zöldjét, a tárkony levelet és a parajpürét gyorsvágó géppel pépesre vágjuk. A majonézt keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a zöld fűszernövény pépet. Sóval, mustárral és porcukorral ízesítjük, őrőlt fehérborssal fűszerezzük. Fehér bort adunk hozzá, majd tejszínnel mártás sűrüségüre felhigítjuk. Hideg tojás-, hal- és szárnyasételekhez adjuk.

    Egy finom zöldmártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1944 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei