Zöldséges Sertéshús

FőoldalFőfogásHúsos ételZöldséges Sertéshús

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldséges Sertéshús hozzávalói:

  • Zöldséges Sertéshús
  • Zöldséges Sertéshús elkészítése:

    A husit keményítőbe forgatjuk, „leporoljuk”, majd egy wokban, forró olajban kisütjük, kiszedjük, leitatjuk és melegre tesszük. A visszamaradt olajban megpirítjuk a cukrot, a hagymát, fokhagymát és az apróra vágott gyömbért. Átpirítjuk a maradék zöldségeket. Ízesítjük szójaszósszal, paradicsompürévelt, és beforraljuk, míg sűrű mártást kapunk. Sóval, borssal, esetleg cukorral után ízesítjük, egy mokkáskanál kínai sóval kerekítjük az ételt Párolt rizzsel vagy pirított rizzsel, vagy pirított tésztával, újhagymával megszórva tálaljuk

    Egy finom zöldséges sertéshús ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2144 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei